Cu zambet inainte – Improvizeaza un teatru de papusi!

Copiii racesc, fac febra, au dureri cauzate de cresterea dintilor sau dureri in gat. Cand micutul tau este bolnav, planurile voastre sunt date peste cap si riscati sa ramaneti in casa cateva zile. In astfel de momente, pentru a-i purta de grija, ai nevoie de putere. Si, uneori, de Panadol Baby.

Adu-i zambetul pe buze
Transforma orice situatie intr-un moment de bucurie. Zambeste-i, fa-ti copilul sa rada si va veti simti mult mai bine. Terapia prin ras are beneficii multiple: amandoi va veti distra pe cinste si va veti bucura de o zi petrecuta impreuna. Chiar daca veti sta doar in casa.

E timpul pentru spectacol
Copiii se plictisesc foarte repede de ceea ce fac sau de jocurile pe care le jucati impreuna. Sa gasesti noi si noi modalitati de distractie poate fi uneori obositor. Tocmai de aceea, e timpul sa improvizezi. Ofera-i un spectacol de papusi!

Pasul 1
Nu trebuie sa ai papusi sofisticate sau marionete de teatru. Te vei descurca la fel de bine cu o pereche de sosete colorate si cativa nasturi de care nu mai ai nevoie. Coase nasturii pe sosete sau deseneaza fete amuzante. Poti folosi si diverse animalute de plus pentru a crea o poveste autentica.

Pasul 2
Nu-ti mai trebuie decat o scena si spectacolul poate incepe! Te poti ascunde in spatele unei canapele sau poti folosi o masa in fata careia ai pus un cearsaf.

Pasul 3
Lasa-ti imaginatia libera. Inventeaza nume si situatii. Daca iti este greu sa creezi o poveste, poti spune cu ajutorul papusilor o poveste pe care tu si copilul tau o stiti. Cu cat esti mai naturala, cu atat distractia va fi mai mare. Daca micutul tau este atras de papusi si de spectacol, lasa-l sa participe. Jucati-va impreuna si explorati o noua forma de comunicare. E greu sa fii mamica, insa Panadol Baby te sustine. Ingrijeste cu incredere.

Panadol Baby, suspensie orala (paracetamol 120 mg/5 ml)

Doze şi mod de administrare:

Doza recomandată de paracetamol este de 15 mg / kg corp. Doza se poate repeta la fiecare 4-6 ore la nevoie, dar nu trebuie administrată la un interval de timp mai mic de 4 ore. Doza recomandată nu trebuie depăşită. Acest medicament conţine paracetamol şi se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj.
Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Te-ar mai putea interesa și:

cum-decurge-o-zi-obisnuita-pentru-un-bebelus-de-0-3-luni Cum decurge o zi obisnuita pentru un bebelus de 0-3 luni

Primele cateva saptamani sunt de obicei haotice, insa...

cum-decurge-o-zi-obisnuita-pentru-un-bebelus-de-3-6-luni Cum decurge o zi obisnuita pentru un bebelus de 3-6 luni

La 3-4 luni, viata dumneavoastra de zi cu zi a devenit...

cum-decurge-o-zi-obisnuita-pentru-un-bebelus-de-6-9-luni Cum decurge o zi obisnuita pentru un bebelus de 6-9 luni

La 6-9 luni, bebeluşul dumneavoastră este foarte...